dimarts, 27 de maig del 2014

Tastets d'art al Montsec 2014


TASTETS D’ART AL MONTSEC: LA CONTINUACIÓ


Els Tastets d’Art de l’any 2013 van resultar una experiència magnífica. Per als artistes, per als col·laboradors, i per a tots els qui vam estar treballant en l’organització i el muntatge. Es va produir aquella sinergia que buscàvem, gairebé de manera màgica, i descobrírem facetes de nosaltres mateixos, i d’interacció amb l’entorn, que en molts casos desconeixíem o no estàvem segurs de tenir. Aquesta experiència ens va permetre observar els amics de fa anys des d’una perspectiva diferent, compartint un projecte i treballant per tirar-lo endavant i, per tant, creiem poder afirmar que avui ens coneixem —i ens entenem, i ens estimem— millor que abans. I, el que és més important, ens va deixar ganes de més...


TASTETS 2014

INTRODUCCIÓ DELS TASTETS LITERARIS

Som conscients que les bones sensacions, de vegades, són difícils de fer perdurar i, sobretot, d’aconseguir que es repeteixin. Però nosaltres ja estem preparant, amb la il·lusió intacta dels nous reptes, l’edició del 2014 dels Tastets d’Art al Montsec, un projecte igualment engrescador que pretén introduir nous elements mantenint l’esperit dels primers Tastets.
Per dur a terme aquesta nova edició dels Tastets, necessitem, més que mai, la col·laboració de tothom. El projecte inicial es presentà amb la voluntat de generar un marc comú d’actuació amb fites compartides. Més que una fusió dels interessos de cadascun, es va pretendre visualitzar, prioritzar i defensar totes les diversitats existents, la creació emergent que es fa al territori en la seva dimensió creativa, identitària i de convivència, posant en valor i fomentant la cultura de proximitat. I aquest continua essent l’esperit dels Tastets 2014: un espai d’expressió artística en el sentit més ampli del concepte, de tothom i per a tothom.
Aquest any, mantenint les expressions plàstiques de la primera edició, volem introduir els Tastets literaris. Pensem que hi ha molta gent al nostre voltant que té inquietuds artístiques de tota mena, i potser la més extesa, i alhora la més íntima, és la d’escriure: poemes, pensaments, reflexions, contes o novel·les... Romàntics, irònics o terrorífics... Personals, inventats o de ciència-ficció... Escrits en els quals aboquem els nostres dimonis, la nostra imaginació o la nostra felicitat. Tot això ens interessa i ens fa il·lusió compartir-ho, i també que vosaltres els vulgueu compartir amb nosaltres. Sabem que no és fàcil despullar l’ànima davant de tothom però nosaltres ho volem intentar.
Us animem a contactar amb nosaltres si teniu ganes de participar-hi. Amb qualsevol expressió artística que us interessi mostrar: pintura, escultura, fotografia... i també, sobretot, escrits, lectures, reculls, els vostres anhels plasmats en un paper, un llenç... en forma de quadre, conte o collage... en el format que escolliu i que us sigui més còmode.
Esperem les vostres aportacions i suggeriments a l’adreça tastetsdart@gmail.com. Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense cap compromís, no us en penedireu.
SIGUEU TOTS BENVINGUTS ALS TASTETS D’ART AL MONTSEC 2014


Rosa Roqué i Glòria Castells
Comissàries Tastets d’Art al Montsec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada