dijous, 26 de setembre del 2013

Sopar de Cloenda dels Tastets


El divendres 13 de setembre va tenir lloc, al Cafè del Sindicat, el sopar de cloenda dels Tastets d’Art al Montsec

Hi vam assistir artistes i col·laboradors, i cadascú de nosaltres va rebre un obsequi en forma de pack imprescindible per assistir a uns Tastets al Montsec de Rúbies (mil gràcies, Rosa, per la feinada i per molt més).

Els artistes, com que sabem que són ànimes especialment sensibles, van rebre, a més, un plat commemoratiu de l’exposició.





Encara ens queda pendent, però, una celebració especial amb els qui no van poder-hi participar, i des d’aquí us emplacem a trobar un dia per veure’ns (i beure’ns) tots.

Mario, Laura, Carme, Eva, Xavi, Anna, Sergi, Montse i Miquel, ja podeu començar a reservar un dia de l’agenda. Igualment hi esteu convidats tots els qui ens heu ajudat amb la difusió i el suport: l’Ajuntament, Les Piscines, el Pa.net, la Susanna, el Racó, el Cirera, la Gemma i companyia, el Marcó, l’Associació de Dones, l’Associació de la Tercera Edat, la Penya Barcelonista, l’Associació de Joves, l’Anna Audet, l’Edu de VV Foto, l’Associació Montsec de Meià i DIRESA. I també els Meià Runners, mil perdons pel descuit...

No volem acabar sense donar un sac de gràcies a la Iolanda, per la disponibilitat total.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada