dijous, 26 de setembre del 2013

Cloenda dels Tastets d'art al Montsec


Els Tastets d’Art d’aquest estiu han estat una experiència magnífica.

Per als artistes, per als col·laboradors, i per a tots els qui hem estat treballant en l’organització i el muntatge. S’ha produït aquella sinergia que buscàvem, gairebé de manera màgica, i hem descobert facetes de nosaltres mateixos, i d’interacció amb l’entorn, que en molts casos desconeixíem o no estàvem segurs de tenir.


Aquesta experiència ens ha permès observar els amics de fa anys des d’una perspectiva diferent, compartint un projecte i treballant per tirar-lo endavant i, per tant, creiem poder afirmar que avui ens coneixem —i ens entenem, i ens estimem— millor que fa dos mesos.

I, el que és més important, ens ha deixat ganes de més... 

Som conscients que les bones sensacions, de vegades, són difícils de fer perdurar i, sobretot, d’aconseguir que es repeteixin. Però nosaltres esperem repetir l’estiu vinent, amb un projecte diferent i igualment engrescador, amb tota la il·lusió intacta dels nous reptes.


Aquest any, de moment i de veritat, ens considerem pagats amb l’experiència que hem viscut, i ens conformem amb haver transmès aquest entusiasme a tothom que ens ha visitat. 

Us esperem a la propera edició dels Tastets i també us animem, si us ve de gust, a participar-hi, amb nosaltres o amb iniciatives pròpies. Hi sereu tots benvinguts.
Fins l’any que ve.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada